Termometrul inteligent de bucătărie Govee Grillthermometer e aur curat pentru amatorii de grătare

0
1168

Dacă sunteţi pasionaţi de gătit şi mai ales de grătare sigur veţi avea nevoie de gadgetul de mai jos. L-am găsit după o preumblare pe Amazon.de, când căutam să văd ce mai e nou în zona de ustensile de gătit. Termometrul inteligent Govee Grillthermometer vă anunţă în timp real cu privirea la starea de preparare în care se află friptura de pui, porc, cotletele sau peştele, trimiţând notificări pe telefon.

Nu mai trebuie deci să staţi lângă grătar pentru a perpeli voi cărnurile, uneori legumele sau alte preparate. Are şi timer, funcţie de alertă, retroiluminare, istoricul temperaturilor, pentru a reţine când ajunge ceafa de porc la temperatura ideală pentru a fi scoasă de pe grătar. La aparatul în sine se conectează senzori care se introduc printr-un soi de „mufă”/ sondă direct în carne. Senzorul-sondă oferă o temperatură precisă, cu acurateţe de plus/minus 1 grad Celsius, ajungând între zero grade Celsius şi 300 de grade Celsius.

Dispozitivul poate afişa temperatura cuptorului, temperatura internă a alimentelor în aplicaţia dedicată Govee, dar şi altele. Spre exemplu puteţi măsura temperatura mâncării bebeluşului sau a apei din cadă pentru baie. Nu mai vorbim de tipicarii care vor să îşi facă un ceai englezesc perfect la o temperatură de 80-90 de grade şi nu vor să stea după un timer pe telefon. Conexiunea Bluetooth asigură o distanţă de 70 de metri de la smartphone. Aparatul are nevoie de 2 baterii AA (incluse în pachet) şi oferă 350 de ore de autonomie.

Se poate conecta la terminale iOS şi Android şi iată-ne ajunşi şi la preţ.

Govee Grillthermometer BBW costă 29.99 euro, iar transportul în România este 6.91 euro. Preţul final este sub 180 de lei, ceea ce mi se pare excelent. Puteţi comanda produsul de aici.