The Soup Carousel este un restaurant cu supe şi sandvişuri în plină ascensiune în Bucureşti

0
343

Cine are drum prin Piaţa Victoriei în Bucureşti a remarcat probabil un restaurant inedit, pe numele de The Soup Carousel. Adică, ştiam că avem Ciorbărie, dar se pare că avem şi Supărie. Am aflat de acest local de la Wall Street, care ne spune povestea a doi colegi de liceu care au pus bazele unui business inspirat.

Dacă vă uitaţi la ritmul în care dispar supele Fru Fru de pe rafturile magazinelor Mega Image şi la cum se dau supele de la Salad Box, e clar că merge acest business. Investiţia în The Soup Carousel a fost de 30.000 de euro, iar în primul an, cel de test, vânzările au tot crescut lunar. Petre Eremia şi Ovidiu Ciubotariu stau în spatele acestei idei.

Nu sunt doar supe aici, ci şi sandvişuri, toate servite dintr-un bistro cochet, în regim de take away. Totul se petrece pe Şoseaua Nicolae Titulescu numărul 12 şi pe lângă supe şi sandvişuri puteţi savura un desert, un cappucino, iaurt cu fructe de pădure şi chiar wrap-uri cu vită asiatică. Supele nu sunt cele clasice din magazine, ci un pic mai exotice.

Aveţi supă cremă picantă de linte cu chili, supă de roşii cu busuioc, supă cremă de legume sau de fasole cu tarhon. Supele Speciale sunt pe măsură numelui: supă argentiniană de vită, supă cremă de leurdă cu lemongrass, supă ardelenească de cartofi cu afumătură şi supă cremă de fasole cu tarhon. Locaţia are 70 de metri pătraţi, cu spaţiu de servire de 40 de metri pătraţi.

Preparatele sunt înscrise pe platformele de livrare de mâncare, precum Uber Eats. The Soup Carusel are 30 de supe pe listă, dar produce 6 pe zi. O supă costă în jur de 15 lei.

Sursa foto