Uber Eats publică topul celor mai bune restaurante şi preparate din Bucureşti; Iată cine e pe primul loc!

1
805

Uber Eats a împlinit un an de prezenţă pe piaţa din România, a tras linie, a socotit şi a publicat un top cu cele mai apreciate restaurante şi preparate de la noi. Topul este realizat pe baza scorurilor acordate în aplicaţie, dar şi al numărului de comenzi.

Au fost separate restaurantele independente de cele care fac parte dintr-o franciză sau un lanţ. Au fost analizate sute de mii de comenzi realizate prin platforma de livrare de mâncare de la Uber.

Iată cum arată top 5 restaurante independente preferate de utilizatorii Uber Eats:

  1. Nicolai
  2. King Rolls
  3. Atelierul de Tarte
  4. Emte Burger & Street Food Gourmet
  5. Aria Gourmet Burger

Şi iată şi top 5 lanţuri de restaurante populare printre utilizatori:

  1. Condimental
  2. Divan
  3. Burger Van
  4. Pep & Pepper
  5. City Grill

Preparatele au fost şi ele analizate, iar cea mai populară ciorbă este cea de perişoare de la Ciorbărie. Cea mai votată pizza este Pizza Five de la restaurantul Pizza Mania, iar pastele preferate ale clienţilor Uber Eats sunt cele Sara Green: paste integrale cu sos de caju şi avocado. Cartofii prăjiţi cei mai apreciaţi sunt cei de la Burger Van Home, cu sos cheddar şi jalapeno, în vreme ce burgerul numărul 1 din Bucureşti este Raclete Beef Burger de la Emte Burger & Street Food Gourmet.

La sushi domină Japanos, prin preparatul Sushi Box – salmon box. Veganii au ales Vegan Zucchini de la Arome, iar cea mai apreciată salată este cea Hot Turkey de la Salad Revolution. Uber Eats este o aplicaţie de livrare de mâncare, care debuta în decembrie 2015 în Toronto şi este acum în 290 de oraşe din 30 de ţări. În Bucureşti are 600 de restaurante partenere.