Timişoara Craft Beer Festival începe pe 14 iunie în Parcul Rozelor; Iată participanţii!

0
1871

Timişoara se pregăteşte de încă un festival, unul dedicat berii artizanale. Se numeşte Timişoara Craft Beer şi va avea loc între 14 şi 16 iunie 2019, în Parcul Rozelor. Este aceeaşi locaţie ca anul trecut şi avem detalii despre ce vă aşteaptă acolo mai jos. Aici scriam despre editia din 2018.

Peste 200 de sortimente de bere artizanală sunt pregătite pentru cunoscători, dar şi pentru curioşi. 20 de producători naţionali de craft beer şi-au anunţat prezenţa şi vom avea evident şi street food. Mai bine de 20 de food trucks au fost anunţate, iar artiştii care vor încânta publicul sunt Urma, Melting Dice, Astro Generale, Ken Pith, Grave for Sale, DJ Angel şi Newgotti.

20 de microberării artizanale şi 2 producători de cidru craft din România au confirmat prezenţa. Unele dintre brandurile locale de bere de la Craft Beer Festival vă sunt cunoscute cu siguranţă:: Bereta şi Terapia (care sunt chiar din Timişoara), dar şi Ground Zero, Hop Hooligans, Zăganu, Sikaru, Hophead şi Bere a la Cluj.

Din Piatra Neamţ vine Nemţeana, iar la capitolul „noutăţi” vin Double Drop Crew şi Berărescu din Timişoara, dar şi Bere cu Miere din Sibiu. În 2019 elementul street food este extins, acoperind multiple gusturi, de la mâncare mexicană şi asiatică la deserturi şi burgeri. Sunt şi specialităţi vegetariene şi deserturi. Vă puteţi relaxa într-o zonă de lounge şi chill, iar ca o noutate, în acest an are loc un târg de muzică pe vinil. Veţi putea participa şi la un workshop de pairing bere artizanală & whiskey.

Mai multe detalii aflaţi aici.