Un nou restaurant din Sibiu are master chefi în bucătărie; Cătălin Scărlătescu găteşte la Chef Arena

1
2298

Tot mai mulţi bucătari şefi de la emisiunile televizate îşi deschid restaurante în Capitală, dar iată acum vedem ramificaţii şi în alte oraşe. Sibienii au mai nou parte de un local numit Chef Arena, unde îl vor putea vedea pe Chef Cătălin Scărlătescu în acţiune.

Chef Arena s-a deschis la mall-ul din Sibiu şi propune un concept nou: bucătari faimoşi sunt invitaţi să creeze meniul localului, folosind reţetele publicului. Apoi bucătarii din Sibiu vor învăţa respectivele preparate şi toate ingredientele secrete, punând în aplicare tehnica chefilor. La debutul său Chef Arena mizează pe experienţa lui Cătălin Scărlătescu, care are în Bucureşti businessurile Burgeri şi Scoici şi Piecinta.

Printre preparatele sale trademark se numără „super-burger-ul”, dar şi Paccheri all’Amatriciana sau „aşchii de pui”. Ca să nu mai vorbim de scoicile pentru care a devenit celebru. La debutul aceluiaşi restaurant a contribuit şi Iulian Mitea, un bucătar din Constanţa, specializat în Marea Britanie. A gătit pentru Roman Abramovici şi Naomi Campbell, iar pentru sibieni are surprize speciale.

Dorinţa patronilor restaurantului este de a îl transforma într-o arenă de bătălie pentru chefi, iar clientul va decide care variantă de preparat îi place mai mult. Vor veni acolo periodic bucătari faimoşi la nivel naţional şi dacă totul merge bine, poate chiar şi internaţional. Vor fi show-uri de live cooking şi meniuri înnoite pe cât de des posibil.

Găsiţi restaurantul în Shopping City Sibiu, pe Strada Sibiului nr. 5. Meniul inaugural include un sandwich de porc, tagliolini frutti de mare, aşchii de pui a la Scărlătescu şi scoicile lui Scărlătescu.

Sursa foto