Trenta Pizza ajunge în Veranda Mall, cu primul său restaurant dintr-un centru comercial

0
1504
DCIM100MEDIADJI_0289.JPG

Veranda Mall, unul dintre cele mai tinere mall-uri din Capitală a anunţat deschiderea a două noi spaţii pentru 2 branduri apreciate local. E vorba despre Colin’s şi Trenta Pizza, care vor întregi oferta de fashion şi food a centrului comercial.

Investiţiile sunt de aproximativ 335.000 de euro pentru noile spaţii. Trenta Pizza este o companie 100% românească, care oferă servicii de livrare pizza în Bucureşti. Intrarea în Veranda Mall este importantă, pentru că e prima oară când vedem o unitate Trenta într-un centru comercial de acest gen. Există totuşi alte 10 unităţi în Capitală, de sine stătătoare. Restaurantul cel nou are o suprafaţă de 86 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de 135.000 de euro.

Debutul nu vine singur, ci cu noutăţi în meniu. Pe lângă pizza, paste, salate şi aperitive avem acum şi preparate ca pizza la tavă, supe, sandvişuri panino şi chiar burgeri. Astfel Trenta rivalizează cu Pizza Hut, care de 2-3 ani a introdus la rândul său burgeri în meniu. Trenta Pizza este cunoscută mai mult pentru livrări la domiciliu, cu un meniu generos şi pizza de mari dimensiuni personalizabilă cu ingrediente gourmet.

Acesta este doar primul restaurant dintr-un mall şi ceva îmi spune că nu este ultimul. Pe viitor Veranda Mall se va reconfigura şi pentru a găzdui un cinematograf, oferind extra oportunităţi de divertisment clienţilor.