Turul Burgerilor TemeschBurger are loc la Timişoara pe 20 martie 2022

0
585

Breasla Ghizilor îşi începe din nou activitatea în Banat şi de această dată pasionaţii de burgeri au toate motivele să ciulească urechile. Pe 20 martie are loc „TemeschBurger” la Timişoara, un tur culinar care implică degustări şi discuţii cu producătorii.

Breasla Ghizilor a pregătit un tur culinar care se desfăşoară în cartierele Elisabetin, Cetate şi Fabric şi include degustări a 8 feluri diferite de burgeri în 5 localuri. Sunt şi 5 tipuri de beri artizanale care vor stinge carnea şi chiflele respective. Cei înscrişi în tur vor putea afla informaţii despre cartierele vizitate, planuri de viitor ale cartierului Fabric, dezvăluite de fondatori asociaţiei Cetăţean de Traian, plus altele.

Ghizii pregătesc pentru sezonul 2022 câte un tur tematic şi general, ca şi în 2021. Pe lângă tururi pietonale, cu autocar etajat sau cu vaporaşul pe Bega, se vor face şi tururi cu bicicleta. Asociaţia Breasla Ghizilor a luat naştere în 2020 şi în 2021 a realizat peste 50 de tururi în Timişoara şi Arad. A colaborat cu organizatorii Flight Festival şi şi-a adus aportul la Zilele Timişoarei şi Bega Bulevard.

Iată detalii despre evenimentul de duminică, conform paginii sale dedicate:

TemeschBurgers – Tur gastronomic

Care-s cei mai buni burgeri din Timișoara? Iată o chestiune care macină mii de timișoreni și care pare să nu-și fi găsit încă răspunsul. Or fi cei din Elisabetin? Or fi cei din Unirii? Sau cei din Fabric? Există o singură soluție pentru această problemă: Turul gastronomic organizat de Breaslă Ghizilor.

Vino cu noi în acest periplu burgericesc și degustă 8 feluri de burgeri în 5 stabilimente, care te vor ajuta să-ți construiești propriul top 3. Pe traseu ne vom potoli setea cu 4 feluri de bere artizanală de la doi producători locali. La final vom discuta despre planurile de viitor din cartierul Fabric împreună cu fondatorii asociației Cetățean de Traian și reprezentanta Biroului de reabilitare a cartierelor istorice al PMT.

Costul turului este de 120 lei / persoană, de achitat cash la începutul turului. Vă puteți înscrie completând formularul de la adresa aceasta.