TV Paprika prezintă emisiunile culinare din martie 2021: Jamie Oliver cu show nou, Juliet Sears cu dulciuri

0
424

TV Paprika ne-a anunţat grila de emisiuni culinare pregătite pentru luna martie 2021. Jamie Oliver şi Juliet Sear sunt protagoniştii lunii martie la această televiziune culinară. Luna a început cu “Găteşte simplu cu Jamie”, un nou show cu cel mai cunoscut celebrity chef din ultimii ani. Show-ul se vede de luni până vineri.

Din 6 martie, în fiecare weekend Juliet Sears, cea care a gătit pentru Prinţul Harry, Kate Moss, Alexa Chung, Bryan Adams şi Sir Ian McKellen îşi va dezvălui reţetele şi secretele de la ora 22:30. O vom vedea în emisiunea “Delicii coapte cu Juliet”. Juliet este expertă în ale dulciurilor şi patiseriei, iar Sir Ian McKellen (Gandalf din “Lord of the Rings”) a declarat că torturile ei “arată bine, au un gust şi mai bun şi sunt printre cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată”.

Juliet va prezenta reţete pentru prăjituri festive, fursecuri, dulciuri sănătoase, chiar şi deserturi fără gluten. În fiecare episod va apărea câte un invitat special, alături de care gazda va improviza preparate de patiserie/cofetărie.

Cât despre “Găteşte simplu cu Jamie”, Jamie Oliver îi invită pe spectactori în casa sa din Essex, iar acolo pregăteşte reţete delicioase din noua sa carte de bucate, “7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week” (“În 7 feluri: Idei simple pentru fiecare zi a săptămânii”). E vorba despre reţete simple, pe care oricine le poate găti acasă. În ciuda simplităţii, reţetele sunt creative şi preparatele apetisante. În fiecare episod Jamie va folosi cel mult 8 ingrediente, care sunt uşor de găsit în oride magazin şi care nu vor costa prea mult (nici ca bani, nici ca timp).

Jamie ne pune în faţă fish and chips, pui cu unt şi paste cu conopidă şi brânză.