Preparate gătite de la Auchan disponibile prin comandă la Takeaway.com

1
278

Auchan România ne-a informat astăzi că extinde serviciile de livrare la domiciliu printr-un parteneriat cu platforma Takeaway.com. Astfel, peste 40 de feluri de mâncare gătită vor putea fi comandate acasă din 16 hipermarketuri din ţară. Se pot comanda zilnic prin Takeaway, iar comanda medie ar fi de aproximativ 40 de lei, valoarea unei mese complete pentru două persoane.

A fost desfăşurată iniţial o etapă pilot, iar cele mai multe comenzi au fost înregistrate în magazinele Auchan din mall-uri, respectiv în Iaşi, Craiova Electroputere şi Cluj Iulius. Puteţi comanda zilnic mâncare gătită de la Auchan în 16 magazine din toată ţara via Taikeaway.com, în intervalul 10:00 – 18:00. Pentru început serviciul este disponibil în 11 oraşe, în care retailerul este prezent, printre care şi Bucureşti, Constanţa, Craiova, Galaţi, Cluj, Timişoara, Târgu Mureş, Oradea, Iaşi şi Sibiu.

Gama de preparate disponibilă pentru livrare la domiciliu include zeci de feluri de mâncare din bucătăria românească tradiţională: meniuri diferite în fiecare zi, de luni până duminică la doar 15.99 lei, ciorbe, friptură, garnituri, salate, sandvişuri, dar şi deserturi. Acestea din urmă includ prăjitura cu cremă de brânză şi lămâie, prăjitură cu mousse de ciocolată şi altele. Preparatele sunt gătite zilnic, cu ingrediente proaspete de cea mai bună calitate, în laboratoarele specializate de gastronomie din magazinele Auchan.

Ele sunt realizate de către bucătari specializaţi, respectând reţele create de chefi Auchan şi standardele şi procedurile de calitate şi securitate alimentară. După perioada de program pilot, preparatele care s-au detaşat în preferinţele publicului sunt caşcavalul pane, meniul zilei, şniţelul de pui pane şi pieptul de pui la grătar. Clienţii care au comandat mâncare Auchan prin Takeaway.com sunt foarte mulţumiţi, ca dovadă stând rating-ul de 4.4 obţinut în ianuarie 2021.