Uber Eats extinde aria şi orele de livrare, încheie un parteneriat cu Caru’ cu Bere

0
1446

Uber Eats îşi continuă extinderea în România şi anunţă atât extinderea ariilor de livrare, cât şi a orelor. În plus aflăm că a realizat un parteneriat cu un restaurant foarte apreciat din Capitală. E vorba despre Caru’ cu Bere, iar mai multe detalii avem mai jos.

Odată cu noua extindere, orele de livrare ajung până la miezul nopţii şi se aplică pentru 60 de restaurante din zona centrală. Aria de disponibilitate pentru Uber Eats este extinsă pentru a acoperi zone ca Berceni, Rahova, Drumul Taberei sau Titan. Din această lună se poate comanda prin Uber Eats şi mâncare de la Caru’ cu Bere, un restaurant din centrul istoric al oraşului, foarte apreciat de turişti şi de localnici.

Au trecut doar 6 luni de când a debutat Uber Eats în Bucureşti, dar suntem deja foarte familiarizaţi cu acest serviciu de livrare de mâncare. Până acum livrările din Capitală se realizau doar până la ora 22:00. Cât despre parteneriatul cu Caru’ cu Bere, veţi putea comanda mâncăruri tradiţionale de la acest restaurant exclusiv prin Uber Eats. Pe lista de preparate se află ciorba de fasole cu afumătură, ciolanul românesc de porc servit cu varză acră călită şi papanaşi cu brânză dulce, smântână şi dulceaţă.

Este pentru prima oară când Caru’ cu Bere intră într-o reţea de livrări. Acesta este doar începutul şi mă aştept ca şi alte locaţii de gen să înceapă să ofere opţiunea de livrări. Uber Eats are la ora actuală peste 400 de restaurant partenere în Bucureşti, iar cele mai noi localuri adăugate sunt Calif, Condimental, La Finca Aioli, Flying Pig sau Raionul de Peşte.