Un lanţ nou de magazine se lansează în România; Ce este Good2Go?

0
250

România primeşte un lanţ nou de magazine în 2024 şi este vorba aici despre Good2Go, care va deschide nu mai puţin de 15 locaţii în ţara noastră în acest an. Pentru început veţi găsi prima locaţie în „Galeria Kaufland Drumul Binelui” din Bucureşti.

Good2Go planifică deschiderea a 15 locaţii, în urma unei investiţii de 1 milion de euro în 2024. Nu mai puţin de 200 de magazine va include această reţea în următorii 5 ani, ţintind spre o cifră de afaceri de 37 de milioane de euro la final de an 2025. Ce e diferit faţă de alte magazine? Aş zice că orientarea e spre publicul tânăr şi activ, cu un accent pus pe un stil de viaţă sănătos.

În primul magazin aflat în Galeria Kaufland Drumul Binelui veţi găsi produse cu conţinut caloric scăzut şi alimente fără gluten, dar care sunt în continuare gustoase. Cei care fac mult sport pot găsi batoane şi shake-uri proteice, dar şi alte alimente cu extra proteine. Sunt şi produse pentru copii, atent selecţionate, de la sucuri fără zahăr adăugat şi biscuiţi ecologici la produse non alimentare, din zona art and craft.

Pentru cei care vor răsfăţ, există mereu opţiunea unei gustări precum o îngheţată sau baton de ciocolată. Avem şi sucuri naturale, sandvişuri, smoothie-uri şi băuturi răcoritoare. Plus un colţ dedicat celor iubitori de cafea, un corner 5 to Go. Ce merge bine cu o cafea şi un sandviş? Un ziar, o revistă, dar găsiţi şi produse de tutun, plus diferite servicii de interes general, prin parteneriate cu Eventim, Paypoint şi Loteria Romană.

Primul magazin a fost inaugurat la final de luna aprilie.