Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți

0
205
Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți
Photo-Jake Farra

Anunț important pentru gurmanzii din Brașov! Bolt Food, aplicația de comenzi culinare online, își deschide porțile în oraș. De acum, locuitorii pot comanda mâncare de la o varietate de restaurante locale între orele 10:00 și 22:00, având chiar opțiunea de a programa livrările cu până la 72 de ore în avans.

În primele două săptămâni de la lansare, clienții se pot bucura de livrare gratuită într-o rază de 4 km și de discount-uri de până la 20% la toate produsele din meniu. Detalii despre aceste promoții sunt disponibile direct în aplicația Bolt Food, oferite într-un cadru temporal limitat.

Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți
Bolt Food își extinde serviciile în Brașov cu oferte tentante pentru clienți

Bianca Dumitru, Country Manager pentru Bolt Food România, a împărtășit viziunea companiei: „Prin lansarea Bolt Food în Brașov, ne dorim să întărim legăturile dintre restaurantele locale și clienții lor, asigurând o livrare rapidă și eficientă a mâncărurilor preferate. Ne angajăm să oferim partenerilor noștri cele mai bune tehnologii pentru a îmbunătăți serviciile și pentru a genera noi oportunități de venit pentru curierii locali.”

Printre restaurantele partenere se numără Casa Hirscher, Deane’s Irish Pub & Grill, Ando’s, Grătar Urban, Sandwich La Juma’ De Kil, KFC și Starbucks. Lista restaurantelor este în continuă actualizare, iar zona de livrare se va extinde pe măsură ce feedback-ul utilizatorilor și numărul de comenzi cresc.

După cum arată datele colectate până în martie 2023, restaurantele care au ales să colaboreze cu Bolt Food și-au crescut afacerile cu până la 50% anual. Utilizarea tehnologiei avansate a Bolt Food, accesul la o bază largă de utilizatori și disponibilitatea instrumentelor de marketing facilitează restaurantele să atragă mai mulți clienți și să își crească popularitatea.

Pentru cei interesați să comande, aplicația Bolt Food este disponibilă pentru descărcare pe App Store, Google Play și HUAWEI AppGallery. Utilizatorii pot consulta meniurile restaurantelor, pot verifica prețurile și timpul estimat pentru livrare înainte de confirmarea comenzii, plătind comod cu cardul bancar direct în aplicație. Mai mult, aprecierea pentru curieri se poate exprima prin bacșișuri direct în aplicație, un gest mic cu un impact mare.

De asemenea, atât restaurantele cât și curierii pot deveni parteneri ai Bolt accesând food.bolt.eu. Bolt oferă flexibilitate totală curierilor, permițându-le să aleagă când și cum doresc să lucreze, fie pe bicicletă, mașină sau scuter.