Un nou jucător pe piața de livrări rapide! Nemții de la Grovy vin în România și promit livrări în 10 minute

0
1270
Un nou jucător pe piața de livrări rapide! Nemții de la Grovy vin în România și promit livrări în 10 minute

Piața de q-commerce și livrări de alimente achiziționate online urmează să se extindă. Aflăm astăzi prin intermediul start-up.roGrovy, un startup german fondat în decembrie 2020, își pregătește lansarea în România. Avem detalii mai jos.

Grovy e un startup lansat la sfârșitul anului 2020 de către Justin Patrick Adam și Thomas-Christian Adam. Se ocupă cu livrarea alimentelor, dar și a altor tipuri de produse, fiind vorba de fapt despre un supermarket online. Retailerul oferă clienților alimente, băuturi, dar și gadget-uri precum baterii externe, încărcătoare, produse de fitness sau accesorii vestimentare.

Pe site-ul oficial al companiei, România este listată în acest moment ca a doua țară în care va ajunge Grovy. De asemenea, pe Linkedin au fost publicate deja oferte de angajare pentru roluri precum Head of Operations în România, Margeting Manager, Category Manager, Content Creator și Social Media Manager. Pe lângă București, un alt oraș unde Grovy se va extinde va fi capitala Poloniei, Varșovia.

În Germania, Grovy oferă peste 2.000 de produse, iar conform promisiunii oficiale, timpul de livrare este de maxim 10 minute. Startup-ul dorește să aibă și o abordare sustenabilă, așa că are grijă la ambalajele folosite, alege produse organice sau de proveniență locală, iar vehiculele folosite de către livratori sunt biciclete sau scutere electrice. Sunt astfel excluse mașinile din discuție.

Scopul Grovy este să ajungă în toate marile orașe din Europa. Modul de funcționare nu e diferit față de cel al altor aplicații de livrare. Trebuie doar să introduci adresa, alegi produsele dorite, iar acestea vor fi livrate rapid contra unui comision de către un curier. Rămâne de văzut cum va fi primit serviciul de către români, totuși. Vă reamintesc că recent a fost lansată și platforma Freshful by eMAG, piața fiind destul de aglomerată.