Un nou restaurant grecesc la Bucureşti: Yasou se deschide în zona Floreasca

1
3060

Acţionarii restaurantelor Osho şi Orotoro au adus un nou concept la Bucureşti, restaurantul grecesc Yasou. Acesta tocmai şi-a deschis porţile pe Calea Floreasca 111-113, ocupă un spaţiu de 230 de metri pătraţi şi are o capacitate de 80 de persoane.

A necesitat o investiţie de 300.000 de euro şi este deţinut de către Georgios Malideros. Acesta este de altfel şi deţinătorul restaurantului Osho din Primăverii, dar şi al lanţului de restaurante Orotoro. Meniul iese de sub bagheta bucătarului şef Iosif Ştefănescu, care s-a ocupat de toate restaurantele deţinute de Malideros.

Odată cu deschiderea lui Yasou, portofoliul total de restaurante deţinute de omul de afaceri ajunge la 12 în Bucureşti şi în ţară. Familia Malideros este de altfel şi fondatoarea variantei de magazine Mage Image de la noi, care au fost apoi vândute spre belgienii de la Delhaize. Revenind la Yasou, acesta ar avea în spate valorile şi filosofia lui Osho şi Orotoro.

E vorba despre ingrediente premium şi bucătari cu experienţă. Ce e drept în zona Floreasca nu prea erau locaţii cu specific mediteranean, deci această nişă este binevenită. În meniu se află caracatiţa, salata cu brânză feta şi pita, măsline de la mama lor şi mezeele macedonene. Nu lipsesc gyros şi nici souvlaki.

Sursa foto