Orotoro lansează burgerul cu varză a la Cluj, odată cu debutul la Iulius Mall

1
1549

Orotoro deschide încă o locaţie, de această dată la Cluj-Napoca. Se află în Iulius Mall Cluj şi pentru a inaugura burgereala, restaurantul a creat o reţetă specifică zonei. Despre ce e vorba aflaţi mai jos.

Orotoro nu e străină de reţete inedite, creând şi un Cozoburger de Crăciun, adică un burger cu cozonac în loc de chiflă şi carne de mistreţ. Ei bine, pentru debutul de la Cluj-Napoca au inventat un „Burger cu varză a la Cluj”. Acesta combină carnea de vită de calitate, cu o chiflă clasică şi varză acră, probabil şi cu ceapă, bulion şi orez, dacă chiar respecta reţeta clasică.

Am aflat cu această ocazie ca unul dintre motivele pentru care burgerii de la Orotoro au gust aşa bun e faptul că sunt gătiţi pe un grătar special cu cărbuni, Josper. 15 variante de burgeri gourmet îi aşteaptă pe cei care vizitează coloratul restaurant din Iulius Mall. Pe lângă burgeri, locaţia mai pregăteşte şi quesadilla, wrap-uri, dar şi sandvişuri clasice, frigărui şi fripturi.

Se pot servi cu cartofi prajiţi, inele de ceapă sau batoane de Mozzarella. În acest moment Orotoro are 11 locaţii în Bucureşti, Timişoara, Braşov, Constanţa, şi Cluj-Napoca. La Cluj de abia a debutat şi se mai află şi în alt Iulius Mall, cel din Timişoara.