Ursus lansează berea Ursus Retro, variantă nepasteurizată de bere blondă cu spumă fină

0
2860

Ursus a anunţat în această săptămână lansarea berii blonde şi nepasteurizate Ursus Retro. Acest sortiment de bere e promovat drept unul cu gust bogat şi spumă fină. Este evocat gustul de pe vremuri al băuturii populare pe piaţa locală.

Noul sortiment se găseşte în magazine începând cu 26 martie, în multiple versiuni de ambalaj. O veţi găsi la sticlă returnabilă de 500 ml, sticlă nereturnabilă de 500 ml şi doză de 500 ml. Evident apare şi la draught şi la pachet de 6 doze. Ambalajul duce cu gândul la o epocă retro, incluzând o sticlă de tip Euro, forma clasică a unei sticle de bere în anii ’90.

Simbolul Ursus, celebrul urs este la posturi atât pe eticheta principală, cât şi pe cea de pe gâtul sticlei. Ursus Retro este produsă după o reţetă proprietară a celor de la Ursus şi include 100% malţ şi drojdie de tip Lager. Este bine fermentată, fiind uşor de băut şi răcoritoare. Include şi hamei şi cereale, care îi conferă note dulci. Pentru a promova produsul proaspăt apărut, Ursus va demara o campanie cu spot TV şi promovare în social media.

Totul e pe bază de stil retro-inovator şi campania are loc până în iunie 2018.