KFC lansează noul meniu Mic Dejun, în 27 de restaurante din țară

0
3953

KFC a anunțat la începutul acestei săptămâni lansarea noului meniu Mic Dejun, disponibil în 27 de restaurante din țară. E știut faptul că în multe culturi prima masă a zilei e cea mai importantă și lanțul colononelului Sanders nu uită asta.

Clienții care intră într-un KFC din România dimineață pot alege între sandvișuri, wrap-uri, deserturi și cafea. Meniul se găsește la 27 de restaurante din țară, în fiecare zi până la oră 12:00. KFC promite că folosește ingrediente proaspete, de calitate superioară.

În meniul matinal găsim produse precum Chicken Toast, Morning Twister și Chicken Bacon Cheese. O noutate în acest meniu este Morning Meltz, un wrap care include o tortilla rumenită, ouă, bacon, salată iceberg și brânză cheddar. Pentru un boost de energie avem cafeaua Seattle’s Best Coffee, cu 8 sortimente disponibile.

La desert puteți degusta clătite cu topping de zmeură, ciocolată sau căpșuni, dar și fursecuri cu ciocolată sau brioșe cu ciocolată și portocale. KFC a deschis numeroase restaurante în ultimul an, ajungând la un total de peste 70 de unităti la noi. Filială românească a deschis chiar și câteva restaurante în Italia.

Tot în ultimul an KFC a pariat mult pe Drive-Thru, cu câteva locații de gen deschise în toată țara.