URSUS Tank debutează în România: bere nepasteurizată livrată direct din fabrică

0
3680

URSUS a lansat în această săptămână un nou sortiment de bere, cunoscut drept URSUS Tank. Berea vine cu promisiunea de a fi proaspătă, adusă direct de la fabrică şi nepasteurizată. Se va găsi doar în anumite baruri şi restaurante de la noi.

Ideea este de a o aduce cât mai rapid de la fabrică, în 24 de ore sau chiar mai rapid. Acolo se vor afla tancuri speciale de bere, de aici şi numele de URSUS Tank. Conceptul este de a păstra „prospeţimea gustului”. URSUS promite livrarea de bere proaspăt filtrată la rece şi nepasteurizată, transferată de pe linia de producţie direct în locaţiile de consum.

Lichidul auriu trece prin tancuri mobile aduse direct la cele baruri, iar tancurile păstrează temperatura, umiditatea şi toate criteriile ideale. Barurile, restaurantele şi berăriile partenere trebuie să aibă recipiente dedicate. Berea trebuie ferită de lumină tot drumul şi păstrată la o temperatură optimă. Este un preparat cu durată scurtă de viaţă, în varianta sa cu gust ideal.

Termenul de valabilitate este sub o lună. URSUS Tank se va găsi la debut în anumite locaţii din Bucureşti, precum Biutiful, Beert, Draft Pub, dar şi în Buzău la O Brothers, în Constanţa la Library şi Craiova la Downtown, sau în Târgovişte la Towers. URSUS Breweries are în portofoliu mărci precum URSUS, Timişoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzuro, Asahi Super Dry, Grolsch, Azuga Nepasteurizată, Stejar şi cidrul Kingswood.