Valeputna, producător de peşte apreciat în Suceava deschide un restaurant în Iaşi, magazin în Bucureşti

0
2954

Preparatele din peşte de la Valeputna sunt atât de apreciate, încât producătorul a deschis două noi locaţii, una în Iaşi şi una în Bucureşti. În Iaşi a fost deschis un restaurant tip fast food, iar în Bucureşti un magazin dedicat.

Producătorul de preparate din peşte Quality Natural se află în spatele acestui brand şi a investit 60.000 de euro în restaurantul amplasat în Palasa Mall, din Iaşi plus locaţia din Bucureşti. În Bucureşti le veţi găsi magazinul tip „boutique” în Băneasa Shopping City. Acela a necesitat o investiţie de 20.000 de euro şi este un magazin cu produse gourmet din peşte.

Ambele businessuri sunt mititele, cu spaţiu de 10 metri pătraţi, dar numele a început să se afirme, lucru reflectat în numărul mare de like-uri de pe Facebook. Cine vizitează Palas Mall Iaşi poate degusta burgeri de peşte, file de peşte, însoţite de garnituri precum cartofi prăjiţi. E drăguţ designul locaţiilor Valeputna, pentru că au solzi de peşte în zona inferioară de perete şi un cub transparent din sticlă în zona superioară. Remarc şi un număr mare de ventilatoare şi hote, pentru că în orice loc în care se lucrează cu peşte ai nevoie de super aerisire.

Ce mai găsiţi la Valeputna? Rarităţi, precum păstrăv file bio ambalat, păstrăv crăiesc, Trutta Rex, cabanos de păstrăv şi multe altele. Recunosc că sunt fascinat de modul în care arată burgerul de peşte.

Sursa foto