WineUp Fair in Transylvania aduce 450 de vinuri la Cluj-Napoca

0
1253

Se pare că evenimentele enologice cu ştaif nu au loc doar în Capitală, ci unele aduc sute de soiuri de vinuri şi la Cluj-Napoca. 42 de expozanţi şi peste 450 de vinuri sunt aşteptate la ediţia din 2018 a lui WineUp Fair in Transylvania, care are loc la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Evenimentul se desfăşoară între 4 şi 6 mai şi va include şi o ediţie de jurizare WineUp Official Selection. Acesta este a patra ediţie a WineUp Fair şi mizează mult pe „explorarea senzorială”, după cum este promis şi în posterele promoţionale. Partenerul principal al acestei adunări enologice este Champagne Laurent-Perrier, care va avea două evenimente de prezentare şi degustare a şampaniilor sub brand propriu.

Pe 5 mai este programat la Muzeul de Artă în sala Tonitza un Masterclass, iar pe 4 mai a avut loc o cină gastronomica la DaVinci Ristorante. Ambele sunt susţinute de Nicole Snozzi, Brand Ambasador Laurent-Perrier. Somelieri din toată lumea şi reprezentaţi ai celor mai bine văzute crame vor fi de asemenea la WineUp Fair.

Biletele costă 50 de lei pe zi sau 120 de lei abonamentul, iar Masterclass-urile au preţ separat. Au loc şi jurizări, socializare şi evident degustări ale celor mai apreciate vinuri din podgorii de la noi, dar şi internaţionale.

Sursa foto