ReVino Bucharest Wine Fair reuneşte pasionaţii de vinuri pe 12-14 mai 2018

1
1392

Dacă evenimente cu street food tot avem în această lună, cele pentru iubitorii de vin sunt mai rare, dar totuşi există. Se remarcă ReVino Bucharest Wine Fair, care se desfăşoară între 12 şi 14 mai. Are loc la Hotelul Novotel, Sala Paris, Le Foyer şi Terasa Mezanin, pe Calea Victoriei, în Bucureşti.

Acesta este un eveniment organizat de către CrameRomania.ro şi ReVino.ro şi a ajuns la ediţia a treia. Nu e vorba aici doar despre vin, ci şi despre turism viticol. Vor fi promovate vinurile de top, dar şi cramele mai puţin cunoscute, care pot profita de ocazie pentru a îşi face un nume. Peste 230 de vinuri româneşti şi internaţionale vor putea fi degustate.

În plus veţi putea cunoaşte oamenii din spatele vinurilor de la noi, cu povestea şi truda lor. Zilele de 12 şi 13 mai, adică sâmbăta şi duminica sunt dedicate celor care vor informaţii despre vinuri româneşti sau vor să programeze excursii la crame din ţară. Ziua de 14 mai este destinată sectorului HoReCa şi turismului. Există şi întruniri ale experţilor enologi şi cursuri/workshopuri cu specialişti.

Lista de expozanţi e impresionantă, incluzând vinuri de la Crama Cepari, Panciu, Halewood Wine & Spirits, Tohani, Wine Point, Stirbey, Vladoi sau Crama La Salina. Programul pentru public este între orele 12:00 şi 20:00 pe 12 şi 13 mai. Luni, 14 mai accesul e doar pe bază de invitaţie între 12:00 şi 17:00. Biletele costă 50 lei de persoană, iar Masterclass-urile cu experţi ajung şi la 180 de lei.