Xiaomi lansează în România friteuza smart Mi Smart Air Fryer pentru mâncare gătită în mod sănătos

0
3319
Xiaomi

Ieri pe data de 7 octombrie 2021 cei de la Xiaomi au organizat un eveniment special de presă în România. Au debutat astfel pe plan local noi telefoane, dispozitive IoT, cât și produse pentru bucătărie. Este și cazul lui Mi Smart Air Fryer, o friteuză smart care îți permite să gătești mai sănătos.

Produsul de față este pe bază de aer și nu ulei cum te-ai aștepta. Astfel putem găti mai sănătos, folosind o friteuză destinată celor care vor să aibă un stil de viață inteligent și cu mai puține grăsimi în alimentație. Mi Smart Air Fryer de la Xiaomi are o capacitate de 3.5L și opțiunile de gătit sunt nelimitate.

Xiaomi

Putem face pui prăjiți sau cartofi prăjiți fără ulei. De asemenea trebuie precizat faptul că friteuza este compatibilă cu aplicația Mi Home, oferind și control de la distanță. Poți seta o temperatură de gătit cuprinsă între 40 și 200 grade Celsius. În aplicație găsești și peste 100 de idei de rețete de preparate rapide care se pot găti în fiecare zi.

De asemenea, se poate programa și un preparat în avans cu până la 24 de ore. Poți totodată să folosești friteuza pentru fermentarea lactatelor sau deshidratarea hranei pentru animalele de companie. Atunci când ai mâinile ocupate poți folosi comenzi vocale pentru control. Există și un ecran OLED care îți oferă detalii despre temperatură și timpul de gătit.

Prețul practicat de Xiaomi pentru Mi Smart Air Fryer este de 399 lei.

Preț și disponibilitate