Yasou Express este un nou restaurant mediteranean, inaugurat în Park Lake şi AFI Cotroceni

0
3358

Cine a trecut în Park Lake în ultima săptămână şi a intrat la film la Cinema City, sigur a observat ceva ciudat. Acolo unde era înainte restaurantul Spartan, a fost inaugurat un Yasou Express. Trebuie să te uiţi cu atenţie pentru că ambele au logo şi decorul cu mult verde.

Yasou a intrat pe piaţa locală luna trecută, un proiect al acţionarilor restaurantelor Osho şi Orotoro. Aceştia au adus bucătăria mediteraneană în cadrul unei noi locaţii din zona Floreasca. După modelul Osho – Orotoro, acum avem şi locaţii fast food asociate în mall-uri. E vorba despre cele două unităţi Yasou Express, din AFI Cotroceni şi Park Lake.

Ni se promite gust mediteranean, picanterie, condimente ca în Grecia şi carne proaspăt scoasă de la grill. Primele două restaurante au fost deschise în urma unei investiţii de 200.000 de euro. În meniu se află aperitive, salate, gyros, grill, lipie şi desert. Un yasou gyros de pui la farfurie costă 24.99 lei, un gyros la lipie de pui este 17.99 lei la lipie mare şi cel de porc costă tot atât.

Lipia mică este 14.99 lei. La desert primiţi un soi de papanaşi greceşti, Loukoumades, cu miere şi ciocolată la 9.99 lei. Sau puteţi alege iaurt grecesc cu miere şi nuci la doar 8.99 lei. La grill puteţi degusta kebab cu feta la farfurie la suma de 32.99 lei. Vom încerca specialităţile şi revenim cu impresii. Meniul complet e aici.

Sursa foto