TV Paprika îşi anunţă grila şi recomandările pe luna februarie 2019

1
1647

Începutul acestei săptămâni ne-a adus o nouă emisiune culinară marca Gordon Ramsay la Paprika TV, iar acum aflăm ce ne pregăteşte postul de televiziune pentru luna viitoare. Avem câteva detalii şi recomandări de la Paprika TV pentru luna februarie 2019.

Spre exemplu sună interesant emisiunea „Britain’s Best Home Cook”, o competiţie culinară care se desfăşoară pe parcursul a 8 episoade de câte o oră. Se vor întrece Marry Berry, regina gătitului de casă, Chris Bavin, expertul ingredientelor de bază şi Dan Doherty, maestru bucătar. Intră în ecuaţie şi Claudia Winkleman, gazda acestei emisiuni, aflată în căutarea celui mai bun bucătar amator din Marea Britanie.

De pe ecranele noaste nu va lipsi Jamie Oliver, care apare în emisiunea „Jamie and Jimmy’s Food Fight Club”, ajunsă la sezonul 6. Debutează la fix pentru cina de Valentine’s Day, pe 14 februarie la ora 21:00. Jamie Oliver şi Jimmy vor găti pentru oaspeţi speciali, uneori chiar celebrităţi. Încă o emisiune cu Jamie Oliver, „Jamie’s Quick and Easy Food” (sezonul 2) începe pe 3 februarie.

Ideea este de a simplifica pe cât posibil prepararea delicateselor de casă, oriunde şi oricând. Fiecare episod aduce un nou preparat. În grilă se mai află şi „Tropical Gourmet”, în care vedem preparate exotice din cele mai inedite zone, dar şi emisiuni de pregătit prăjituri cu Martha Stewart. Facem o incursiune în „Aromele Indiei”, şi luăm „Lecţii de Gastronomie cu Bede Robert”.

TV Paprika este un post de televiziune maghiar, fondat în 1997 şi difuzat în Cehia, România, Slovacia şi Ungaria. Se difuzează la noi de 20 de ani şi a inclus chiar şi programe pentru cei mici pasionaţi de gătit.