Yellow Menu – restaurantul virtual anunță parteneriatul cu HealthU și noul brand virtual Yellow.Office

0
405
Yellow.Menu

Yellow Menu este un restaurant virtual cu preparate gourment, asta dacă nu ai auzit de el până acum. Se oferă posibilitatea de comandă a meniurilor de calitatea acasă sau la birou, cu livrare în maxim o oră. Se poate alege un interval de livrare sau planificare a meniului pentru o săptămână.

Preparatele lor sunt proaspete, realizate de chefi cu experiență și includ ingrediente premium. Sunt acoperite multe bucătării internaționale, iar livarea se face în materiale rezistente, reutilizabile și reciclabile. Astăzi aflăm că Yellow.Menu a făcut două mutări în vederea extinderii business-ului.

Prima dintre acestea implică parteneriatul proaspăt încheiat cu HealthU. Acesta este un furnizor de programe personalizate de healthy lifestyle care includ diete stabilite de nutriționiști. Includ și antrenamente de fitness, ședințe de coaching și mindfulness pentru un echilibru între corp și minte. Alături de HealthU sunt concepute și create meniuri care respectă proporțiile optime între grăsimi, carbohidrați și proteine.

A doua mutare constă în lansarea brandului virtual Yellow.Office – aplicație și servicii personalizate pentru companii. Este destinat segmentului B2B și propune companiilor posibilitatea de a oferi angajaților un meniu zilnic variat prin intermediul unei aplicații personalizate. Serviciul se adresează companiilor cu minim 30 angajați, iar prețul meniurilor pornește de la 25 lei.

Yellow.Menu este disponibil în București și Cluj-Napoca, iar mai multe detalii se găsesc aici!