Degustăm cu Denis CURRY PAKISTANEZ din miel la Mâncurry din Timișoara

0
221

🍽 M-am întors în Timișoara și neavând chef să gătesc într-o seară, dar având o poftă nebună de ceva picant, mi-a sărit mintea direct la un curry cu explozia lui de gusturi. Am avut norocul să găsesc un food track în plimbarea mea, exact cu ce îmi doream, curry plus câteva supe creme și alte preparate vegetariene.

Le-am lăsat pe celelalte deoparte pentru mi-a făcut cu ochiul un curry pakistanez cu miel, orez basmati și câteva pâinici făcute în casă, exact ca la bunica când le făcea pe sobă, doar că aici a mai avansat puțin toata treaba.

Curry-ul l-am primit într-un ambalaj de hârtie, împreună cu orezul iar separat pâinicile. De la prima furculiță m-a lovit instant buchetul de arome, mielul a fost extrem de fraged, cartofii super pufoși iar iuțeala acestui curry a fost domolită de o smântână.

Orezul nu a fost condimentat, dar nici nu trebuia după părerea mea, deoarece că curry-ul a fost destul de spicy. Am terminat cu vorbele și vă las să vizionați cel mai nou episod, lasă un comentariu cu restaurantul unde ai mâncat cel mai bun curry și nu uita să dai un subscribe dacă îți place ceea ce facem!

🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Foodpanda, Takeaway, Bolt Food)
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/hm9awmru3nTrdyiS7
🟡 ADRESĂ: Splaiul Peneș Curcanul 4 – 5, Timișoara 300124
🟢 SITE: https://www.mancurry.ro/
🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/mancurrytm/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mancurrytm/
🟤 MAIL: [email protected]
☎ TELEFON: 0731 489 274

#DegustamCuDenis #Mâncurry #Timisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239