Zilele Sectorului 3 au debutat în Parcul IOR; Iată ce food truck-uri participă

0
1803

Primăria Sectorului 3 a organizat pe 11 şi 12 mai un eveniment aflat la prima ediţie, „Zilele Sectorului 3”. Are loc în Parcul IOR şi am trecut pe acolo în prima zi pentru a vedea cum e atmosfera. În primul rând aflaţi că evenimentul începe la ora 10:00 şi se termină la ora 22:00, deci aveţi tot timpul să prindeţi ziua 2.

Se lasă cu ateliere creative pentru cei mici, teatru, artă urbană şi proiecţii de filme. Eu am văzut la faţa locului artişti grafitti şi skateri, dar şi câteva food truck-uri şi un DJ care anima lumea. Trebuie spus şi că nu era chiar aglomerat, pentru o zi de sâmbătă, probabil de teama ploii. În prima seară s-a proiectat filmul „Moromeţii I”, iar în a doua seară, adică azi, se proiectează „Moromeţii II”.

Cât despre mâncare, puteţi degusta clătite uriaşe, cu dulceaţă, Nutella, fructe şi biscuiţi. Mai puteţi încerca şi Satisfry, cartofi prăjiţi cu extra arome, dar şi preparate pe bază de carne de raţă de la Lazy Duck. Au burgeri cu raţă dulce sau picantă, pulled duck la farfurie şi cartofi prăjiţi cu brânză. Baz este de asemenea prezent cu un food truck, care vinde burger Classic, Dijon, The Apache şi alte câteva specialităţi. Preţurile pornesc de la 22 lei pentru un burger şi ajung la 27 lei aici.

Vestea bună e că suma include şi cartofi skinny cheesy şi sos. Sună interesant şi Lamburgerul, cu carne de berbecuţ, sosul casei şi brânză chedar sau Dirty Love Burger, cu carne de vită, brânză cheddar, sos dijon şi bacon crocant.

Backstreet Grill are un design interesant, în formă de tonetă tubulară şi vinde în special hot dogs şi wurst dogs, dar şi burgeri. Este şi un van cu limonadă şi mai sunt şi altele cu bunătăţi. Le veţi găsi în zona monumentului cu celebrul cal metalic, după ce coborâţi pe trepte spre scena din Parcul IOR. La ora care am fost eu, 16:00 era cam puţină lume, dar cred că seara se animă lucrurile.

Păcat că nu e şi vreun food truck cu fructe de mare.