Paprika TV anunţă debutul sezonului 2 al seriei „Dolce India cu David Rocco”

0
971

Cei care urmăresc Paprika TV s-au familiarizat probabil deja cu David Rocco, chef şi autor a cărţi de călătorii şi degustări în toată lumea. Juratul a multiple emisiuni culinare are numai premiere în această lună la Paprika TV, între sezonul 10 din „Bucătarul cel bun şi bucătarul cel rău” (20 mai) şi „Dolce India cu David Rocco”.

Emisiunea cu bucătării cei buni şi cei răi ajunge la sezonul 10, iar cea care se petrece în India la sezonul 2. Producţia se difuzează pe Paprika TV pe parcursul acestei luni + cea viitoare, sâmbătă şi duminică de la ora 11:00 şi de la ora 19:00, în episoade de câte 30 de minute. L-am văzut pe David Rocco în producţiile despre bucătăria italiană „Dolce Vita”, iar acum îl vedem în India.

Rocco se axează pe coasta de vest, cu locaţii precum Calcutta, Kerala, Goa, Gujarat şi Kashmir. În Bengal degustă celebrul peşte cu muştar, iar în Jaipur experimentează cu carnea de oaie cu spaghetti bolognese. Lângă Mumbai apare o surpriză: o vie care produce vinuri italieneşti, un hibrid inedit pentru solul local.

La Goa se lasă cu carnaval şi cu descoperirea influenţelor portugheze în mâncare. Vedem şi un episod cu pescuit de crab, de scoici, un târg al râului din Kerala şi o vânătoare. Toate acestea la Paprika TV în weekend.