„Şi mai multă culoare în farfurie” cu Chef Radu Dumitrescu debutează în octombrie la TV Paprika

0
1000

Toamna se numără emisiunile culinare noi, iar TV Paprika e gata să inaugureze o nouă producţie locală numită „Şi mai multă culoare în farfurie”, realizată de Chef Radu Dumitrescu. Emisiunea a fost filmată în 2021 şi are următorul scop: să dărâme mitul care spune că tânăra generaţie urăşte să gătească.

Dorinţ e de a le face poftă tinerilor să gătească. Show-ul are 16 episoade, a câte 30 de minute fiecare şi va fi difuzat de luni până vineri de la ora 18:00. O altă noutate este că de la 1 octombrie 2021 TV Paprika va afişa un nou logo. Revenind la noua emisiune culinară, ea vrea să fie „Instagramabilă şi cool” şi nu e neapărat despre a împărtăşi reţete cu publicul, ci mai degrabă de a atrage noua generaţie prin conţinut smart şi cool şi amuzant.

Partea gastronomică e frumos îmbrăcată în divertisment. Vor fi şi invitaţi speciali, nu neapărat vedete, dar unii speciali pentru Chef Radu. Oameni tineri care gătesc sau nu, dar şi oameni dragi gazdei vor apărea în cadrul show-ului. Ei îi vor explica lui Chef Radu cum văd ei fenomenul: noua generaţie versus food. Printre ei se numără Dragoş Stanca, Radu Rughinis, persoane relevante în comunitatea amfitrionului.

Iată ce promite Chef Radu:

„Gătitul apropie oameni, e un act social, erotic pe alocuri. Și este foarte clar că rezultatul muncii tale în farfurie este întotdeauna gustos în faţa celorlalți. Trebuie doar să vrei. Timp mai există, iar despre bani, numai de bine, cu 50 ron, patru prieteni pot face o tigaie de paste pe care să o gătească/ mănânce împreună și apoi să stea o noapte la povești în jurul acelei tigăi.”