Glovo lansează un serviciu de livrări gratuite nelimitate, Prime; Iată cât costă

1
3025

După modelul celor de la eMAG cu Genius, Glovo a lansat un serviciu de livrări gratuite nelimitate, sub numele de Glovo Prime. Serviciul este disponibil în toate cele 29 de oraşe din România unde operează compania care se ocupă cu livrări de produse la domiciliu.

Despre ce e vorba? Glovo Prime este un abonament lunar de 29.99 lei, care îţi asigură livrări nelimitate, chit că faci 3 comenzi pe lună sau 300. Abonarea la Glovo Prime se poate realiza exclusiv din aplicaţia de pe mobil, în cadrul secţiunii „Contul Meu”. Se aplică pe tot teritoriul României, în oraşele unde serviciul este disponibil. Prime mai aduce şi o serie de promoţii exclusive, care vor apărea la restaurantele partenere. Livrările nelimitate se aplică la produse din categorii precum Farmacie, Alcool şi Tutun, Cadouri.

Trebuie spus şi că abonamentul Glovo Prime nu acoperă totuşi livrările comenzilor din secţiunea „Orice” şi „Curier express”. Ce ne interesează pe noi sunt restaurantele şi trebuie spus că doar anumite locaţii vor avea această promoţie şi sunt marcate pe lista cu logo-ul „GLOVOPRIME”, pentru a fi mai uşor de reperat. Comanda minimă pentru care ai livrare gratuită prin Glovo Prime este de 45 de lei pentru restaurante şi 150 de lei pentru cumpărăturile de la supermarket.

Aceste sume sunt sub valorile medii ale cumpărăturilor prin Glovo. Abonamentul se poate anula oricând. Glovo are 2 ani de când s-a lansat în România şi a permis că 16.3 milioane de produse să fie comandate prin cei 1500 de parteneri activi. Cele mai populare au fost restaurantele, suparmarketurile şi curierul rapid. Aplicaţia are 1.7 milioane de descărcări şi a permis că 2 milioane de burgeri să fie comandaţi, dar şi 650.000 de shaorme şi 680.000 de porţii de cartofi.