Am aflat mall-ul în care se deschide noul restaurant Burger King din Capitală

1
8387

Am tot scris despre revenirea celor de la Burger King în România în ultima vreme, iar azi aflăm şi data şi locul în care se va deschide noul restaurant. Astfel, aflăm că pe 26 septembrie se va inaugura în Mega Mall noul BK.

Fotografia făcută chiar în Mega Mall şi pe care o vedeţi mai sus confirmă acest lucru. Planul Burger King este de a deschide 60 de restaurante în următorii 5 ani în ţara noastră. 40% dintre ele ar urma să fie în Capitală, ţintind mall-urile, dar şi zona de drive thru. În România Burger King este operat de către polonezii de la AmRest, care deţin şi licenţa pentru lanţul de cafenele Starbucks de la noi.

BK venea la noi în 2007, dar din cauza crizei economice au părăsit România cu 5 ani mai târziu. Singurul restaurant rămas este cel din aeroportul Otopeni, dar doar dacă ai bilet de avion. În 2019, după debutul din Mega Mall urmează încă o deschidere tot într-un mall (probabil Băneasa sau Park Lake), dar şi într-o zonă centrală din oraş. În 2020 creatorul whopper-ului va ajunge în unul dintre cele mai mari 6 oraşe din ţară, probabil Timişoara sau Cluj.

Piaţa locală fast food e total diferită de 2012, când pleca brandul de la noi. Burgerii au devenit foarte populari şi se găsesc la o sumedenie de restaurante şi food truck-uri. Aflaţi că Burger King vrea să angajeze până la final de an aproximativ 124 de oameni, dintre care 40 vor lucra la restaurantul din Mega Mall. Aşteptam cu nerăbdare să gustăm din Whopper peste 2 săptămâni.

Sursa foto: Tabăra Alexandru