Auchan lansează serviciul gratuit Click & Collect în magazinele MyAuchan din staţiile Petrom

0
760

Auchan România a extins serviciul gratuit Click & Collect în magazinele MyAuchan din staţiile Petrom. Astfel, comenzile plasate prin magazinul online auchan.ro sau din aplicaţia Auchan vor putea fi ridicate din reţeaua de magazine din staţiile Petrom.

Totul se face prin serviciul gratuit Click & Collect. Acesta este un proiect pilot, disponibil pentru început doar în Buzău şi urmează să fie extins în restul ţării. Clienţii vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete. La finalul comenzii veţi putea alege ridicarea personală a cumpărăturilor dintr-un magazin MyAuchan din staţiile Petrom.

Ridicarea comenzilor se va putea realiza începând din ziua următoare, în intervalul orar pe care clientul îl doreşte.

Lansarea acestui serviciu reprezintă soluţia noastră pentru consumatorii aflaţi în mişcare şi care îşi doresc flexibilitate în ceea ce priveşte cumpărăturile de zi cu zi. Astfel, această opţiune le oferă avantajul de a beneficia de o gamă largă de produse, la preţuri de hipermarket, pe care le pot ridica gratuit în drumul lor, în intervalul orar potrivit programului lor”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, director de marketing, Auchan Retail România.

Comenzile se pot achita doar online şi nu exista o valoare minimă. Luna trecută a debutat şi un super târg de bere la Auchan, iar în mai a debutat un restaurant propriu La Masa Obor sub tutela Auchan.