Burger King ajunge la Braşov cu primul său restaurant din afara Capitalei

0
5386

Burger King continuă extinderea şi după ce tocmai a intrat în ParkLake Shopping Center din Sectorul 3 în Bucureşti, acum poposeşte şi la Braşov. AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante şi servicii alimentare sărbătoreşte deschiderea primului restaurant Burger King din Braşov pe 9 iulie.

Noua locaţie se află în AFI Braşov, pe Bulevardul 15 Noiembrie, numărul 78 şi va fi deschis de luni până duminică între orele 10:00 şi 21:00. Acesta este un moment important pentru companie, fiind vorba despre primul restaurant BK deschis în afară Capitalei. Aceasta face parte din strategia pe termen lung a companiei de expansiune. Cu ocazia noii deschideri, Burger King a pregătit surprize pentru fani şi anume vouchere gratuite pentru produse.

Primii 300 de fani care se vor afla la deschiderea Burger King din AFI Braşov vor primi câte un voucher care le va aduce un Whopper gratuit. Noul restaurant are o echipă de 30 de angajaţi experţi în pregătirea burgerilor pe grătar. Acest nou punct BK din Braşov le oferă clienţilor un spaţiu de servire generos, cu opţiune de refill pentru băuturi răcoritoare. Clienţii din oraşul de pe Tâmpa vor putea degusta şi preparate lansate recent, precum Plant Based Whopper şi Plant Based Nuggets. Noi le-am încercat aici.

BK intra în România în 2018 şi a deschis de atunci 8 restaurante în locaţii cheie din Capitală (3 de tip in line şi 5 în centre comerciale). A lansat foarte rapid şi parteneriate cu aplicaţii de livrare şi a luat măsurile de siguranţă şi igienă aferente.