Auchan şi Glovo anunţă un parteneriat pentru livrări la domiciliu, în maximum 60 de minute

2
1013

După ce în 2020 Auchan a anunţat un parteneriat cu Foodpanda (extins recent în toată ţara), acum va colabora şi cu Glovo. Parteneriatul va aduce livrări la domiciliu în maxim 60 de minute, în 18 oraşe. Începând din 17 februarie, adică de astăzi peste 4000 de produse din oferta celor 33 de hipermarketuri Auchan vor putea fi comandate online via Glovo.

Serviciul este disponibil în toate cele 18 oraşe în care Auchan este prezent, iar livrările se fac în 60 de minute de la plasarea comenzii. Cele 4000 de produse mai sus menţionate includ fructe şi legume, dar şi preparate de brutărie, patiserie, mezeluri, lactate, produse de carmangerie, plus cosmetice, produse de curăţare, jucării şi electrocasnice. Printre oraşele unde se oferă acest serviciu se număra Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Constanța, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Suceava, Timişoara.

Ne bucură faptul că Auchan se alătură listei de parteneri Glovo și că vom putea livra produse din toate cele 33 de hipermarketuri. Ne vom continua planurile de extindere, atât la nivel de orașe, dar și la nivel de parteneri, astfel încât utilizatorii Glovo să regăsească toate produsele de care au nevoie în aplicație.”, a declarat Victor Răcariu, General Manager Glovo CEE.

Suntem încântați să extindem serviciile de livrare la domiciliu prin parteneriatul cu Glovo. Ne continuăm astfel misiunea de a ajunge rapid și bine în casele consumatorilor, oferindu-le acestora o gamă variată de articole esențiale, produse românești și o paletă cuprinzătoare de alimente pentru un stil de viață sănătos, la prețuri cu adevărat avantajoase.”, a declarat Laurențiu Furtună, Director e-commerce și digital Auchan Retail România.

Din ce am aflat nu exista o valoare minimă a comenzii, iar costul livrării porneşte de la 11.99 lei şi poate ajunge la 15.99 lei, în funcţie de oraşele în care este disponibil. Glovo este prezentă în 548 de oraşe din 21 de țări din Europa, Orientul Mijlociu şi America de Sud, dar şi Africa. Are 2.5 milioane de utilizatori lunari activi, 50.000 de curieri activi şi 25.000 de parteneri asociaţi.