Nestle lansează KitKat-ul Vegan și extinde astfel gama de produse bazată pe plante

0
1482
Nestle KitKat V

Știm cu toții faptul că ciocolata KitKat vine în tot soiul de sortimente și arome, iar astăzi adăugăm pe listă și o variantă vegană. Nestle tocmai a anunțat lansarea unui KitKat Vegan care ar urma să debuteze comercial în mai multe țări pe parcursul acestui an. Nu știm exact în ce țări va ajunge desertul cel nou, dar știm că disponibilitatea sa va fi limitată. O vom găsit doar la retaileri selectați și în cadrul magazinelor KitKat Chocolatory.

Numele oficial al acestei napolitane este KitKat V. Aflăm că această disponibilitate limitată va servi ca un test pentru a determina dacă se va ajunge la un rollout extins. Nestle spune că acest desert folosește cacao 100% sustenabilă. Astfel este extins portofoliul de produse bazate pe plante.

În oferta companiei avem multe asemenea produse precum înghețată fără lactate, băuturi realizate cu lapte din orez sau ovăz. Există și o alternativă vegană pentru laptele condensat. Revenind la KitKat V, suntem informați că acesta a fost dezvoltat de către experții în ciocolată din cadrul centrului R&D din York, Marea Britanie. Ni se promite același echilibru perfect dintre napolitana crocantă și ciocolata fină pe care publicul o cunoaște și o iubește.

Nestle mai spune și că pe baza unor studii recente, din ce în ce mai mulți sunt interesați în a explora mai multe alimente bazate pe plante. Napolitana KitKat V este certificată drept vegană. Vă reamintim că printre noutățile recente din acest segment avem și variantele KitKat Ruby și KitKat Chocolatory Cacao Fruit Chocolate.

Dacă sunteți interesați de promoții, aflați că în România este activă o campanie specială. Cei care cumpără produse KitKat de minim 5 lei se pot înscrie și câștiga 5000 RON sau hamace KitKat. Detalii găsiți pe site-ul oficial aici!