Big Mac cu 5 lei, McPuişor la doar 2 lei şi alte oferte în aplicaţia McDonald’s (Black Friday)

0
4416

Black Friday nu este doar despre reduceri la telefoane, gadgeturi, televizoare sau haine. Şi restaurantele au început să propună oferte tot mai atractive, printre care se numără şi cea de la McDonald’s. Descoperită pe site-ul BF.ro, oferta îţi aduce preparatele preferate la doar câţiva lei.

Astfel, veţi putea cumpăra un Big Mac la doar 5 lei, un McChicken la doar 5 lei şi un McPuişor la doar 2 lei. Oferta face parte din cadrul Black Week, care mai ţine doar până pe 30 noiembrie. Există şi o promoţie 1+1 pentru McNuggets şi cartofi prăjiţi şi Big Tasty la 50% din preţ. Pentru a beneficia de oferte trebuie doar să instalaţi aplicaţia McDonald’s pentru Android şi iOS şi să vă creaţi un cont.

În ultimele luni McDonald’s a avut oferte şi preparate interesante, aducând pe plan local Double Big Mac, disponibil până pe 19 noiembrie. Acum a revenit Bacon Clubhouse în ediţie limitată, cu vită sau pui. Printre noutăţile finalului de toamnă se numără şi Chocolate Crunch Cake sau Pink Pie, plăcintă cu zmeură şi cremă de brânză. Mai sunt şi Camembert Cheese Bites, dar şi ciocolată caldă Nestle. McCafe include acum o colecţie de pahare şi căni cu tematică de Crăciun, în ediţie limitată.