Lady Gaga şi Oreo colaborează pentru o nouă versiune de biscuite

1
2666

Exact când credeam că le-a văzut pe toate, aflăm că Lady Gaga şi Oreo colaborează pentru realizarea unui biscuite nou. Artista va lansa pe piaţă biscuiţi în ediţie limitată, inspiraţi de albumul său recent lansat, „Chromatica”. Acesta a fost nominalizat la premii Grammy la gala din 2021.

Biscuitele Lady Gaga va fi unul roz cu cremă verde şi va avea o aromă de vanilie. Designul 3D de pe aceste dulciuri este inspirat de artwork-ul albumului artistei. Ambalajul este de un roz ţipător, pe care este scris cu litere mari „Lady Gaga” pe argintiu. De abia în ianuarie vor putea degusta fanii artistei acest biscuite, disponibil în ediţie limitată. Va sosi sub formă de pachet de 6 biscuiţi, iar fanii se pot înscrie pe site-ul vedetei pop pentru a primi o notificare când se lansează produsul.

Până atunci a apărut şi o provocare: Lady Gaga şi Oreo provoacă fanii la „Sing It WIth Oreo”, o campanie prin care sunt încurajaţi fanii să trimită mesaje muzicale familiei şi prietenilor. Se pot şi câştiga o sumedenie de premii în perioada sărbătorilor de iarnă. Fanii pot crea mesajele numite „Oreograms” pe acest website. El devine imediat o melodie şi poate fi transmis celor dragi. Oreo este un brand de biscuite apărut în 1912 în New York, iar în 2020 se produc în jur de 40 de miliarde de astfel de biscuiţi pe an. Ultima oară când am scris despre Oreo, pregăteau o aromă de biscuiţi cu Tiramisu.

Lady Gaga a lansat albumul „Chromatica” la final de lună mai, cu 16 piese şi colaborări cu artişti de top ca Elton John sau Ariana Grande.