Burger King lansează burgerul Big King XL, se cumpără cu monede McDonald’s MacCoin

0
1409

Burger King e pusă pe fapte mari în 2019 şi pe lângă revenirea în România şi alte câteva pieţe europene, acum şicanează McDonald’s. Firma americană tocmai a lansat burgerul Big King XL, care se poate cumpăra inclusiv cu moneda aniversară McDonald’s MacCoin.

BK nu se fereşte de comparaţiile cu rivalul său, afirmând că faţă de Big Mac, noul sandviş are cu 175% mai multă carne de vită şi nu are nevoie de o treia chiflă la mijloc. Noul preparat pune la bătaie o cantitate impresionantă de carne, 226 de grame şi e vorba despre carne făcută la grătar. Este acoperită cu brânză cheddar topită, ceapă feliată, murături şi salată.

Sosul special (şi secret) BK vine în completare, toate pe o chiflă cu susan uşor prăjită. Deocamdată Burger King Big King XL este disponibil doar în Statele Unite. Clienţii lanţului de restaurante pot să îşi aducă bănuţii expiraţi MacCoin la restaurantele BK şi primesc un sandviş Big King XL gratuit. Acea monedă aniversară sărbătoarea 50 de ani de Big Mac şi sosea vara trecută.

Acum că oferta a expirat, Burger King profită. În cazul în care sunteţi curioşi, noul sandviş de la BK costă 5.59 dolari în State.