Burger King revine în Bucureşti pe 26 septembrie la Mega Mall; Sunt pregătite premii pentru marea deschidere

1
2278

Am tot postat teasere, scăpări şi detalii despre viitoarea deschidere de restaurant Burger King. Ei bine da, se va deschide pe 26 septembrie, la Mega Mall. Avem şi informaţii noi, precum program, dar şi ce a pregătit BK pentru marea deschidere.

Burger King revine în România după aproape un deceniu de absenţă, părăsind ţara noastră prin 2012, din cauza crizei. A mai rămas o locaţie în Aeroportul Otopeni, dar doar dacă ai bilet. Ei bine, acum BK revine prin AmRest, platforma poloneză care deţine şi drepturile pentru Starbucks. Burger King se inaugurează în Mega Mall pe 26 septembrie şi va avea o echipă de 46 de angajaţi, care vor pregăti Whopperii mult aşteptaţi.

Găsiţi restaurantul la food court-ul de la etajul 2 din mall şi aflaţi că va fi deschis de luni până duminică în intervalul 10:00 – 22:00. Va exista şi o opţiune de refill gratuit pentru băuturile răcoritoare, ca la Taco Bell. BK a promis şi că va mai deschide încă două restaurante în Bucureşti până la final de an. Unul va fi tot într-un mall şi altul într-o zonă centrală din Bucureşti.

În 2020 se vor deschide 5-6 restaurante noi numai în Capitală. Şi revenind la deschiderea de pe 26 septembrie, aflaţi că primii 100 de fani de la deschiderea din Maga Mall vor fi aşteptaţi cu 100 de sandvişuri Whopper din partea casei. Mă aştept la mulţi liceeni 🙂 Totul începe la ora 12:00, iar Burger King a pregătit o sumedenie de activităţi în canalele social media, dar şi în restaurant.

Au pregătit şi o platformă prin care românii plecaţi în afară pot câştiga bilete de avion spre Bucureşti, pentru a mânca un Whopper acasă.