Carrefour extinde disponibilitatea Bringo cu livrări în 30 de minute în Arad, Bacău, Craiova

0
799

Carrefour continuă să extindă disponibilitatea serviciului de livrări în 30 de minute prin Bringo în 2022. Astfel, serviciul a ajuns în Arad, Bacău şi Craiova. Acum ajunge să acopere 9 oraşe, iar harta livrării rapide Carrefour cuprinde şi Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara, Braşov şi Constanţa.

Clienţii din aceste localităţi pot comanda produsele preferate prin aplicaţia Bringo de la magazinele Carrefour Market şi Express din proximitate. A trecut mai puţin de jumătate de an de la lansarea serviciului de livrare rapidă prin Bringo, iar extinderea merge bine. Suntem în valul 4 de expansiune, ridicând la 48 numărul total de magazine în format Carrefour Market şi Express, care susţin serviciul de livrare rapidă în aceste 9 oraşe.

În Arad serviciul de livrare rapidă este disponibil în proximitatea magazinului din Piaţa Avram Iancu nr 18, în vreme ce în Craiova se află în vecinătatea magazinului din Str. Nicolae Iorga, nr. 122-124, bl A44-A45. În Bacău serviciul se bazează pe 2 magazine Express, din Str. Dumbravei nr 4, bl 4 şi Strada Prieteniei nr 14.

Clienţii au acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate prin intermediul livrării rapide, de 30 de minute şi au acelaşi preţ al produselor ca şi cel din magazinele fizice. Platforma Bringo NU practică adaos comercial. Clienţii pot comanda prin aplicaţia Bringo produse de la magazinele de proximitate cu livrare în doar 30 de minute, la preţ de 9.99 lei per comandă.

Exista şi opţiunea standard de livrare de la supermarketurile Carrefour din cele 3 oraşe, cu livrare în 90 de minute şi la costa 19.99 lei per comandă.

„Am observat o creștere substanțială a comenzilor prin intermediul platformei Bringo în 2021 față de anul precedent, ceea ce ne demonstrează potențialul comerțului online alimentar și ne motivează să facem serviciul de livrare rapidă disponibil în cât mai multe orașe din țară. Ne dorim ca acest serviciu să acopere toate orașele mari din România până în vară”, a adăugat Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

Prin intermediul aplicației Bringo, disponibilă gratuit în App Store și Google Play, cumpărătorii pot alege produse din Carrefour fără adaos comercial. Carrefour România este cel mai mare partener al Bringo, punând la dispoziția clienților game de la 3.000 la 50.000 de produse și activând în aplicație cu toate magazinele de tip hipermarket și supermarket sau express. Cumpărăturile sunt făcute de un personal shopper care comunică în timp real cu clientul, experiența cumpărăturilor de la distanță fiind semnificativ îmbunătățită.