Business-ul românesc Bringo are un nou şef în segmentul internaţional: Cătălin Samara devine director

0
814

Începutul de an aduce schimbări la nivelul Carreffour România şi al business-urilor asociate. Astfel, Cătălin Samara, Director Operaţional şi E-Commerce, dar şi membru al Comitetului Executiv al Carrefour România preia funcţia de Director al Bringo Internaţional. El va coordona activitatea internaţională a serviciului de personal shopping şi livrare.

Această nouă poziţie apare a urmare a extinderii Bringo de la un concept de business românesc la unul internaţional, care funcţionează în 4 alte ţări. Cătălin Samara a contribuit vital la dezvoltarea locală a conceptului de business şi a serviciului, supervizând activităţile de e-commerce ale Carrefour România, dar şi planul de extindere a parteneriatului cu Bringo.

Compania este acum activă sub diferite nume în 5 ţări: România, Argentina, Franţa, Belgia şi Maroc. În doar 4 ani de existenţă Bringo s-a extins în 37 de oraşe din România şi include în aplicaţie peste 100 de magazine Carrefour, în toate formatele (hipermarket, supermarket, express şi Supeco). Recent a lansat şi un serviciu de livrare rapidă a produselor Carrefour în doar 30 de minute în 6 oraşe mari din ţară.

Cătălin lucrează pentru Carrefour România de 21 de ani, alăturându-se companiei în anul 2000, fiind şi printre primii angajaţi. A deţinut funcţii precum Director Operaţional de Hipermarketuri, Director Marketing, Digital şi E-Commerce, Servicii Clienţi şi Omnicanal. Din 2011 este şi membru al Comitetului Executiv. Trebuie spus că în acest moment Carrefour România are peste 360 de magazine în ţară, iar lanţul francez de hypermarketuri a preluat Bringo cu 4 ani în urmă.