Preparatele FruFru se vor găsi în cafenelele Starbucks printr-o colaborare surpriză

0
1047

Partenerietul începutului de an 2022 este unul surpriză, între cafenelele Starbucks România şi restaurantele cu mâncare sănătoasă FruFru. Începând din această săptămână veţi putea găsi „goodies fără bazaconii” în lanţul american de cafenele, în zona aceea în care se aflau şi sandvişuri şi prăjituri.

Acum 2-3 ani Starbucks a început pivotarea spre o zonă culinară, aducând în oferta sa sandvişuri, salate şi tot soiul de bowl-uri. Asta după ce ani de zile îşi tot reîmprospătase oferta de prăjituri, tarte, gogoşi şi alte bunătăţi dulci. Acum primeşte în vitrinele sale produse FruFru, de la smoothie-uri RAW semnate Urban Monkey la iaurturi cu spirulină şi goji, poate şi o casoletă cu paste sau genialele supe cremă cu linte, fasole şi chili sau roşii. Fiecare este cam 9-10-11 lei.

Oferta FruFru s-a extins de asemenea în ultimii ani şi include mai nou şi lasagna de post, budincă de paste cu zmeură, chili sin carne, plus „Cola” sănătoasă, tot felul de ceaiuri naturale şi unt de arahide cu zero ulei dăunător. Mi-a furat privirea şi musacaua cu carne de Mangaliţa, iar dacă vreţi ceva şi mai light au acele bowl-uri cu piept de curcan şi legume.

Starbucks între timp a deschis primele cafenele fără angajaţi printr-un parteneriat cu Amazon, dar asta doar în SUA. Anul trecut a deschis o nouă cafenea în Braşov în noul mall AFI, la doar câţiva ani după ce intrase cu o unitate în Piaţa Sfatului şi cu una în Coresi Mall.

Sursa foto