Câștigătorul „MasterChef România 2022” s-a aflat! După o luptă strânsă în finală, Gabriela Dima a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro

0
2019
MasterChef România 2022

Seara trecută a avut loc Marea Finală „MasterChef România 2022”. După 20 de săptămâni și o competiție strânsă în finală cu Marco Genna, Gabriela Dima a reușit să convingă chefii că merită premiul cel mare. Ea a plecat astfel acasă cu trofeul „MasterChef 2022”, dar și cu premiul în valoare de 50.000 de euro. Detalii avem mai jos.

Radu Dumitrescu, Chef Foa și Joseph Hadad au analizat atent cele trei preparate ale concurentei din finală, dar și evoluția sa pe parcursul celor 20 de săptămâni de concurs. Au decis astfel să îi ofere titlul de „MasterChef România 2022”, dar și premiul în valoare de 50.000 de euro.

Extrem de bucuroasă, a luat trofeul în brațe și le-a mulțumit tuturor pentru că au avut încredere în ea. Vă reamintesc că Gabriela Dima are 33 de ani și este media manager. E creator de conținut, iar următorii săi o cunosc drept Misswellington. După ce a fost declarată câștigătoare, Gabriela a spus:

Titlul de MasterChef România 2022 înseamnă pentru mine faptul că mi-am atins scopul pentru care am venit aici”.

Recent, în emisiune, ea a dezvăluit și ce va face cu marele premiu dacă îl va câștiga. Conform spuselor Gabrielei, visul ei este să-și deschidă un studio de gătit. Celălalt concurent ajuns în marea finală a fost Marco Genna, iar el a comentat despre participarea sa în concurs:

„Pentru mine, experiența de la MasterChef a însemnat multe lecții de viață, pe lângă cele de gătit; de competiție și…nu te joci cu timpul, Marco. E foarte periculos. Am făcut-o și în finală”

Gabriela Dima a câștigat finala cu un desert sofisticat: biscuite cu nucă, cremă de brânză de capră, coulis, căpșuni și pară poșată în vin.