Ce vedem pe Paprika TV în luna februarie 2022: emisiuni cu Jamie Oliver şi Campionatul Deserturilor

0
1012

A început o nouă lună şi odată cu ea aflăm ce soseşte în grila de programe Paprika TV în februarie 2022. În luna lui Valentine’s Day şi a lui Dragobete vedem emisiuni cu Jamie Oliver, Campionatul Deserturilor şi gătim cu Anna Olson. Detalii găsiţi mai jos.

Fanii lui Jamie Oliver se vor întâlni cu simpaticul bucătar şi personalitate TV de luni până vineri de la ora 21:00. El va avea 3 emisiuni: „Jamie Oliver găteşte în 30 de minute”, „Preparate rapide şi uşoare cu Jamie”, dar şi „Feluri de mâncare de pregătit în 15 minute cu Jamie”. Apoi tot de luni până vineri de la ora 22:30 avem un maraton „Campionatul Deserturilor”, atât versiunea clasică, cât şi cea localizată în Australia.

Pe 12 februarie are premiera emisiunea „Anna Olson – Deserturi Festive”, începând cu ora 18:30. În acest show televizat veţi lua contact cu deserturile festive ale Annei Olson, preparate într-o bucătărie iluminată şi călduroasă. Gazda oferă instrucţiuni uşor de urmat şi ne ajută să gătim delicatese pentru ocazii speciale. Anna prepară prăjituri atât pentru ocazii intime, ca o cină romantică, dar şi pentru adunări de familie pentru care e nevoie de multe prăjituri.

De pe 21 februarie vom putea urmări şi „Mary – Reţete de zi cu zi”, iar Mary Berg va oferi sfaturi, trucuri şi reţete pentru rezolvarea dificultăţilor ce apar în gătitul de zi cu zi. Spre exemplu vom vedea idei despre ce facem cu mormanele de resturi rămase în frigider şi cum putem adăuga o notă interesantă mâncărurilor plictisitoare cu pui. De pe 27 februarie mergem cu Shane Delia în „Aromele Orientului Mijlociu”, cu 10 episoade a câte 30 de minute.

Shane Delia regândeşte mâncărurile de Orientul Mijlociu şi se inspiră din multiple influenţe culturale. În emisiune acest bucătar premiat şi invitaţii săi vor prepara delicatese, folosind ingrediente simple şi reţete de sute sau chiar mii de ani.