Degustăm cu Denis cotlet de miel în crustă panko și piure cu trufe la Hype Culture din Timișoara

0
1088

🍽 Seara bună dragilor și bine v-am găsit la un nou episod din Degustăm cu Denis! Astăzi eram într-o plimbare prin centrul Timișoarei și mi-a atras atenția restaurantul Hype Culture, așa că am pus mâna pe telefon și l-am sunat pe badea să tragem un episod.

De cum am intrat în locație mi-a plăcut design-ul interior și că în mare parte era mai întunecat totul, ceea ce mi-a dat impresia că este un loc numai bun pentru o cină romantică. M-am așezat la masă și am fost servit instant din partea casei cu un shot de rom cu Red Bull, ceea ce mi s-a părut nice. Am inspectat rapid meniul și am ales o porție de cotlet de miel în crustă de panko cu piure de cartof cu trufă, iar ca băutura un gin.

Comanda a durat cam 15 minute, a fost în grafic, plus că localul era cam full. Preparatul a venit pe o farfurie tare interesantă, iar primul lucru care mi-a atras atenția a fost crusta de panko cu ierburi aromatice.

Preparatul în mare parte a fost bun, piureul a avut o textură corectă, crusta a fost crocantă, iar singurul inconvenient a fost că mielul era bine făcut, eu îl doream mediu.

Piesa de rezistență, în schimb, a fost desertul, un macarons de mari dimensiuni, umplut cu cremă de vanilie, zmeură, inserție de jeleu iar pentru plaiting au folosit foiță de aur. Atât pot să-ți spun pentru că te las să te uiți la acest clip, cazul în care nu știai unde să mai iei masa.

Vă mulțumesc mult că vă uitați la clipurile noastre și nu uitați să lăsați un subscribe și un share dacă vă place munca noastră. V-am pupat!

🔵 FACEBOOK: https://www.facebook.com/hypeculture.ro/
🟣 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/hypeculture.ro/
🟡 ADRESĂ: Strada Gheorghe Lazăr 4, Timișoara 300085
🟠 MAPS: https://goo.gl/maps/tuSvoehCi6aPfpPPA
🔴 COMENZI (Tazz, Glovo, Takeaway)
☎ TELEFON: +40 728 140 490

#Restaurant #Hype #Timisoara

PE NOI NE GĂSIȚI AICI:
https://degustam.ro/
https://www.facebook.com/degustam.ro
https://www.instagram.com/degustam.ro/
https://twitter.com/degustam_ro
🤙 +40.722.640.239