Cele mai bune 5 seturi de ustensile bucătărie din silicon la sub 150 de lei

0
2230
Ustensile

Seria noastră de articole informative continuă, astăzi cu cele mai bune 5 seturi de ustensile bucătărie din silicon la sub 150 lei. În materialele precedente v-am recomandat cuptoare cu microunde, oale sub presiune electrică ba chiar și mixere de mână. Și de această dată rămânem în bucătărie și ne raportăm la indispensabilele ustensile care ne ajută în prepararea celor mai delicioase feluri de mâncare.

Am luat ca ghid oferta eMAG și am ales 5 seturi de ustensile bucătărie din silicon, accesorii utile și accesibile. Am găsit pachete generoase, de la 9 la 13 ustensile, care mai de care mai colorate. Și prețurile sunt atractive, astfel că nu vor trece de 150 lei. Avem și impresii de la cumpărători și aflăm cât de bune sunt accesoriile achiziționate de aceștia.

Set 10 ustensile bucătărie

Ustensile

Dacă vrei un set multicolor și totodată accesibil, poți alege acest pachet care include 10 piese. Pe listă se află o lingură de gătit, polonic, spatulă, clește, pensulă și un tel. Mai avem și câteva linguri, iar accesoriile sunt fabricate din silicon. Greutatea lor totală este de 730 grame și sunt antiaderente, durabile și ușor de curățat. Pot fi utilizate la temperaturi de lucru cuprinse între -40 și 230 grade Celsius. Prețul este de doar 101 lei.

Set 13 accesorii de gătit Mrk Prestige

În continuare am descoperit setul Mrk Prestige care vine echipat cu 13 astfel de accesorii de gătit premium. Acestea sunt rezistente la căldura de până la 230 grade celsius și producătorul ne asigură de faptul că sunt absolut sigure pentru sănătatea familiei. Nu se topesc și nu ruginesc și au o formulă specială din silicon prin care se evită acumularea mirosurilor și petelor albe după spălarea în mașina de spălat vase.

Set

S-a utilizat aici silicon alimentar care nu reacționează cu alimente sau băuturi și nu produce vapori periculoși. Accesoriile nu deteriorează vasele de gătit și avem aici spatule, polonic, clește și multe alte ustensile utile. Prețul este de 149 lei.

Iată ce spune un cumpărător:

Ustensilele sunt de o calitate foarte bunĂ. SoȚia le foloseȘte Și este foarte mulȚumitĂ de ele, fiind ÎncÂntatĂ mai ales de cele necesare la cremele pentru prĂjituri. Se spalĂ foarte uȘor. Recomand.

Set 10 ustensile bucătărie

Ustensile

Tot în oferta eMAG am găsit și acest set de 10 accesorii de gătit din silicon, modele ceva mai sobre și elegante. Dacă variantele de mai sus erau colorate în nuanțe vii, aici avem ustensile pe negru. Vei avea la pachet un polonic, o spatulă, lingură pentru paste, tel, clește și paletă. Primești și lingură de gătit și polonic, totul pentru doar 101 lei.

Set 9 accesorii Flyme

Mergem mai departe și avem setul Flyme care include 9 accesorii realizate din materiale de înaltă calitate. Acestea implică oțel inoxidabil și silicon durabil, asigurând o utilizare pe termen lung fără uzură. Sunt rezistente la căldură și ușor de depozitat. De asemenea, au mânere care pot preveni opărirea și decupaje pentru suspendare. Sunt robuste și durabile și vor proteja tigările antiaderente de zgârieturi.

Set

În pachet avem o spatulă pentru paste, tel, spatulă solidă, spatul cu fante, clește pentru servit și polonic. Apare și o spatulă dreapta, o spatulă simplă și un suport. Accesoriile sunt ușor de curățat și vin ambalate într-o cutie frumos prezentată, potrivită și pentru a fi oferite cadou. Costă doar 136 lei.

Set 13 ustensile silicon

Nu în ultimul rând avem un pachet compus din 13 ustensile din silicon. Acestea se remarcă prin mânerul de lemn și prin nuanța subtilă de gri adoptată. Sunt perfecte pentru cei care vor să își utileze complet bucătăria sau care sunt pasionați de gastronomie. Se pot spăla în mașina de spălat vase și avem aici silicon de cea mai bună calitate. Rezistă la temperaturi de până la 240 grade celsius, nu se topește și este absolut sigur pentru sănătatea familiei.

Ustensile

Capetele de silicon nu pot zgâria sau deteriora vasele așa cum se întâmplă cu lingurile de lemn sau inox. Acest set include spatule, linguri, pensulă, clește, polonic și chiar și un tel și un suport. Prețul este de doar 149 lei.

Avem și o recenzie de la un cumpărător:

Pur și simplu le ador, 13 ustensile foarte utile în orice bucătărie, le ador fiindcă rezistă la temperaturi înalte și se curăță foarte ușor. Își merită fiecare bănuț!