Impossible Foods va lansa nuggets de „pui” bazate pe plante săptămâna viitoare

0
310

Impossible Foods, compania care ne-a adus burgerul din plante care „sângerează” se pregătește de următorul său mare produs. E vorba despre chicken nuggets din plante, iar acest produs va fi dezvăluit la o conferință organizată săptămâna viitoare.

Premiera preparatului va avea loc în următoarele luni. Ni se promite un nugget cu aceeași textură ca și puiul real. Impossible Foods este o companie cunoscută pentru al său Impossible Burger, care conține ingredientul special care îi permite să „sângereze”, precum carnea reală. În toamnă vom vedea și chicken nuggets bazate pe plante, doar că fără „sângerare” și acel ingredient heme care o provoacă.

Nuggets-urile de pui vor fi realizate folosind ulei de floarea soarelui și proteina de soia cu textura specială. Impossible Foods a reușit să aducă pe piață o nouă generație de produse plant-based și față de marii săi rivali a reușit să imite carnea la perfecție. A depășit complexele burgerilor din fasole și legume. Impossible Burger-ul său e deja vândut la Burger King, iar cârnații săi din plante la Starbucks.

Imaginile partajate până acum pentru nuggets indică un design și un înveliș similar cu al nuggets-urilor clasice bazate pe carne, dar aroma rămâne încă un mister. Reuters scria în aprilie că Impossible Foods se pregătește de listarea la bursă în următoarele 12 luni printr-un IPO sau o fuziune. Cotația ar fi pe la 10 miliarde de dolari.