„MasterChef” revine la PRO TV! Înscrierile pentru noul sezon al show-ului culinar au început

0
2575
„MasterChef”
„MasterChef” revine la PRO TV! Înscrierile pentru noul sezon al show-ului culinar au început

Ultima ediție a show-ului culinar „MasterChef” a avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, în 2019. Aflăm astăzi că un nou sezon este în pregătire, unul intens, plin de surprize. Înscrieriile au început deja, iar recent au fost dezvăluite primele detalii despre noul sezon. Avem detalii mai jos.

Teaser-ul pentru noul sezon a fost postat pe pagina oficială de Facebook MasterChef Romania.

Mesajul apărut pe rețelele de socializare este:

„Jonglezi cu ingredientele! Descoperi gusturi noi! Visezi rețete și ai făcut din pasiunea ta profesie! Ai ce trebuie! Fii următorul MasterChef! Înscrie-te la cel mai tare show de cooking din istorie! Vino să iei șorțul într-un nou sezon MasterChef!”

Înscrierile deja au început, iar doritorii pot aplica accesând site-ul masterchef.protv.ro. Noul sezon sosește după o perioadă de aproximativ 2 ani, în anul 2020 competiția culinară fiind sistată. În 2019 marea câștigătoare a fost Alina Gologan, vlogger și influencer care a plecat acasă cu premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro. În acea seară de 14 noimebrie au intrat în finală Ionuț Mărieș, Cezar Marin și Alina Gologan. Totuși, în urma probelor la care au fost supuși, Alina a fost declarată câștigătoarea ediției.

Alina Gologan a declarat în urmă cu doi ani:

„Aș putea spune că „MasterChef” a fost într-un fel și o platformă care mi-a adus și mai multă notorietate și care m-a ajutat în creșterea numărului de urmăritori de pe social media, dar cu siguranță oamenii nu m-ar fi urmărit într-un număr atât de mare, dacă nu le-ar fi plăcut de mine, ca om în primul rând. Da, uite că, în final, am avut un dublu câștig: am plecat acasă și cu 50.000 de euro, dar și cu simpatia publicului, care m-a susținut întotdeauna pe parcursul emisiunii!”

Vă reamintesc că tot la Pro TV se va difuza în acest an și emisiunea Wine Trips România. În cadrul primului sezon din această emisiune veți putea explora istoricul și specificul a 8 crame din țara noastră.