Popeyes România deschide al treilea restaurant în Bucureşti, în AFI Cotroceni

0
1973

Popeyes România îşi continuă extinderea şi după deschiderea unui restaurant în Park Lake pe 30 iulie, acum pregăteşte încă unul pentru AFI Cotroceni. Când se deschide acesta aflaţi mai jos.

Inaugurarea are loc pe 20 august, iar puiul american prăjit şi aromat se va regăsi şi într-o zonă cu trafic intens. E vorba despre o zonă studenţească, aproape de Politehnica, o zonă plină de clădiri de birouri, din AFI Park, dar şi expusă fluxului uriaş de cumpărători din mall-ul AFI.

Odată cu inaugurarea Popeyes România din AFI Cotroceni, numărul de restaurante ale companiei americane ajunge la 3. Inaugurarea vine la puţin timp după deschiderea celui de-al doilea restaurant Popeyes din Park Lake Shopping Center şi pun pariu că se va lăsa cu ceva gratuităţi şi bonusuri. La deschiderea din Park Lake de exemplu cei sosit acolo au primit gratuit o îngheţată.

Puiul este gătit după reţete specifice bucătăriei din Louisiana, cu arome unice şi influenţe ale bucătăriei franceze, La evenimentul de deschidere din Park Lake au participat persoane publice, presa, influenceri. Popeyes intra în România în aprilie, în Băneasa Shopping City, ocazie cu care publicul a putut încerca preparate precum The Chicken Sandwich, Spicy Wings, Cajun Fries sau American Biscuits.

Popeyes era fondat în 1972 în New Orleans şi a devenit rapid unul dintre cele mai mari lanţuri de restaurante din lume cu servire rapidă. Asta datorită reţetei sale unice de preparare a puiului. Carnea proaspătă este marinată timp de 12 ore cu condimente inspirate de bucătăria din Louisiana. Apoi este dată manual prin aluat şi gătită lent, astfel încât produsele finale să fie crocante la exterior şi suculente la interior.

Pe viitor Popeyes va mai deschide restaurante în Bucureşti, dar şi în alte oraşe mari din ţară.