Coca-Cola HBC aduce Costa Coffee în România; Iată unde puteţi găsi cafeaua cu arome speciale

1
1887

Am mai scris de câteva ori până acum despre sosirea Costa Coffee în România, dar în general despre sosirea sa sub formă de franciză/cafenele la noi. Totuşi primul pas este disponibilitatea sub formă de produse din cafea în magazine şi HoReCa. Azi aflăm că a ajuns în sfârşit la noi Costa Coffee, prin intermediul Coca-Cola HBC. Sub ce formă aflaţi mai jos.

Brandul Costa Coffee ajunge în România prin intermediul celor de la Coca-Cola HBC România, care vor aduce cafeaua în unităţi comerciale (supermarket, hypermarket) şi puncte HoReCa partenere din toată ţara. Soseşte sub formă de cafea ambalată boabe, măcinată şi prăjită în 4 variante: Signature Blend, Signature Dark Blend, Colombian Roast şi Bright Blend. Gama Costa va fi completată pe parcursul anului cu noi variante de produse: capsule, espressorul Costa Express şi solutile de cafea to-go.

Costa Coffee are o istorie de aproape 50 de ani, iar provenienţa sa este londoneză. Pune accent pe calitatea produselor, boabe premium şi tehnologii moderne de prăjire. Totul a început cu povestea a doi fraţi italieni, Sergio şi Bruno Costa, care au dorit să producă o cafea delicioasă, ca parte a vieţii de zi cu zi. Ei au experimentat cu 112 arome înainte de a o găsi pe cea perfectă, cea cunoscută azi drept Costa Coffee Signature Blend.

Pentru Costa Coffee, mai puţin de 5% din totalul boabelor de cafea din lume îndeplinesc criteriile de calitate. 100% dintre boabele selectate de Costa Coffee provin din surse certificate Rainforest Alliance, ceea ce indică şi impactul pozitiv asupra mediului înconjurător, al respectării drepturilor lucrătorilor şi comunităţilor locale din toată lumea. În următorii 3 ani grupul Coca-Cola HBC va lansa Costa Coffee pe toate cele 28 de pieţe pe care este prezentă.

Aşteptăm şi deschiderea unor cafenele Costa care să concureze cu cele Starbucks.